Ervaringen

In augustus 2014 ben ik met een revalidatietraject gestart vanwege altijd aanwezige hoofdpijn. In het begin was het erg zwaar en dacht ik: “Moet dit gaan werken?” Maar na 4 á 5 weken begin het resultaat te geven. Daarna ging het als “een speer”. Alles ging beter na drie maanden. Ook autorijden doe ik weer na meer dan 4 jaar. Dank jullie wel voor de begeleiding en het helpen mijn zelfstandigheid weer terug te krijgen. Ik, mijn man, kinderen, moeder, vrienden, iedereen die belangrijk voor mij zijn: “Super blij!”

Testimonial Joke H
Joke H
(56) Vorden

Wat ik echt moeilijk vond aan het revalidatietraject was de omschakeling. Ik word nooit meer zoals ik was. Maar toen ik accepteerde dat dat niet meer ging gebeuren heb ik mij -vooral samen met An (fysiotherapeut) en Joris (psycholoog) - volledig gefocust op wat ik nog wél kon. Een verademing, ik kijk nu heel anders tegen het leven aan en ben oprecht weer gelukkig. Ik kan eigenlijk nog heel veel ondanks de nasleep van mijn beroerte en geniet volop van mijn (klein)kinderen in plaats van hele dagen op de bank te liggen.

Testimonial Anoniem
Anoniem

Vier jaar terug is bij mij fibromyalgie geconstateerd. Ik ben toen gestopt met mijn werk als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en zat eigenlijk gewoon de hele dag thuis met pijn. Ik werd er superongelukkig van, nog geen 30 en dan zo thuis zitten. Nadat ik bij best veel artsen geweest was, attendeerde mijn huisarts mij op een poliklinisch revalidatietraject. En als je eigenlijk uitbehandeld bent, ben je superblij als er toch nog iets is. Ik begon supergemotiveerd aan het traject en ik denk dat dat heel belangrijk is. Je moet best veel zelf aan het werk. Ik leerde beter omgaan met mijn energie, mijn houding en met balans in mijn leven. In plaats van alles tegelijk te willen focus ik mij nu beter en neem ik rust als ik dat nodig heb. Ik werk zelfs weer als administratief medewerkster voor 3 dagen in de week. Dat had ik een paar jaar terug nooit verwacht. Ik kan iedereen die met pijn of vermoeidheidsklachten rondloopt een revalidatietraject aanraden. Ik ben echt heel blij dat ik weer een leven heb!

Testimonial Andrea Jongejans
Andrea Jongejans