Vacature Revalidatiearts

Onze visie: Poliklinische Revalidatiegeneeskunde Nederland (PRNL) wil complexe zorg makkelijk maken door een transparante en efficiënte maatwerkaanpak, gericht op duurzame participatie van de patiënt op een betrouwbare en toegankelijke manier. Hiermee bedienen we vandaag de patiënt van morgen, overal in Nederland.

Onze missie: Door middel van netwerken in de regio en samenwerken met de eerstelijnszorg verzorgen wij ook de lokale speerpunten.

De kwaliteit van ons bedrijf ontwikkelt zich voortdurend.

Profiel zelfstandig revalidatiearts

Als revalidatiearts maak je deel uit van het multidisciplinaire team. Je onderzoekt de patiënt, stelt de behandeldiagnose vast en geeft leiding aan het team van (GZ) psychologen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten (aangevuld met maatschappelijk werk, diëtiste, haptonoom/oefentherapeut). 

Wij zoeken een revalidatiearts voor onze locaties in Waddinxveen, Weesp (nieuw op te starten) en Horst aan de Maas. Het kan ook één van de locaties zijn. In overleg kunnen we dan ook het aantal uren werk bepalen.

  • Als revalidatiearts geef je leiding aan het revalidatieteam.
  • Je coördineert de activiteiten binnen het team en volgt de richtlijnen van de VRA.
  • Jouw werkwijze is van dien aard dat alle aspecten van de zorgvraag van de patiënt in samenhang worden gediagnosticeerd en behandeld. Als arts heb je een voortrekkersrol in de afstemming tussen en met alle relevante disciplines.
  • Je stelt op basis van het onderzoek, in overleg met de patiënt en het revalidatieteam, een revalidatiediagnose met revalidatiebehandelplan en bijbehorende doelen vast.
  • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en de doelmatigheid van het behandelprogramma en draagt er zorg voor dat de behandelingen worden uitgevoerd conform de behandelkaders en richtlijnen.

Functie eisen

  • Je bent als revalidatiearts geregistreerd in het BIG-register en het register van de MSRC.
  • Als revalidatiearts voldoe je aan de competenties zoals omschreven in de relevante diagnose gebonden behandelkaders van de VRA.
  • Je onderhoudt een goede relatie met verwijzers en relevante instellingen.
  • Je bent ondernemend en in staat om een nieuw team op te starten en aan te sturen.

Contactinfo

Spreekt bovenstaande je aan, ben je een (bijna) geregistreerde revalidatiearts en wil je graag werken in gemotiveerd jong multidisciplinair team (op verschillende locaties)? Neem dan contact op met Mark Visser, directeur PRNL via telefoonnummer 06-28952662. Je kunt ons ook bereiken op 085-0299995 of info@prnl.nl.